Lasitekno on suomalainen lasialan koneagentuuri joka on erikoistunut tasolasiteknologian ratkaisuihin

Lasitekno on suomalainen lasialan koneagentuuriLasiteknolla on alansa johtavat päämiehet ja näkemystä lasin prosessoinnissa.
Lasitekno toimii Suomen lisäksi myös Skandinaviassa ja Baltiassa.

Lasitekno on toimittanut päämiestensä kanssa lukuisia lasin prosessoinnissa käytettäviä laitteita ja järjestelmiä – myös koko yrityksen toiminnan hallintaan kehitettyjä järjestelmiä. Lasiteknon toiminta-ajatus on tarjota paikalliselle lasiteollisuudelle kilpailukykyisiä vaihtoehtoja lasin prosessointiin.

Lasitekno tarjoaa edustamiensa tuotteiden lisäksi myös huoltopalveluita yhteistyökumppaniensa kautta joista osa on paikallisia Suomalaisia, alan ammattilaisia.

Lasitekno on toiminut uranuurtajana uusien teknologioiden esittelyssä paikalliselle lasiteollisuudelle. Näistä mainittakoon lasin tarkastusskannerit joista ensimmäiset kaupat tehtiin jo vuonna 2009. Virtuaalainen digitointi tekee mallikappaleista tehtävien DXF-tiedostojen (työpiirustusten) teon todella nopeaksi ja paikasta riippumattomaksi.

Keraamisten telojen puhdistusrobotti ja lasin digitaalinen painatus nanoteknologian musteilla ovat täydentäneet tuotevalikoimaa viime vuosina. Erityisesti menestyksekkäistä tuotteista pitää mainita myös tuotannonohjaus markkinoiden edistyksellisimmällä ERP-ohjelmistolla FeneVisionilla.

Lasiteknolla on erittäin hyvä ja luottamuksellinen suhde päämiehiinsä ja tästä luottamuksesta pääsevät nauttimaan myös Lasiteknon asiakkaat hyvän palvelun muodossa.

Ota yhteyttä niin kerron lisää!