Edustukset

Denver

Denver on 25 vuoden ajan ollut synonyymi erinomaiselle laadulle ja huipputeknologialle kuten myös asiakaspalvelulle ympäri maailman. Jotta tähän päästään, tarvitaan jatkuvaa tuotekehitystä sekä palvelujen hiomista. Denver on osa teollisuusryhmää joka on erikoistunut sähkömekaanisiin komponentteihin sekä tarkkuusmekaniikkaan. Denverin nopeat varaosastoimitukset perustuvat hyvään logistiikan hallintaan ja moderniin tietokonepohjaiseen varaston hallinnointiin.
Lue lisää »

Eurotech - Way

Italialainen Eurotech - Way on viime aikoina tullut tunnetuksi lasin karkaisijoiden keskuudessa automaattisella keraamitelojen puhdistusrobotilla. Robotti hyödyntää karkaisu-uunin telojen pyörimisliikettä puhdistaessaan teloja. Puhdistuksen tulos on heti nähtävissä. Puhdistus on aluksi kolmivaiheinen – myöhemmin – kun telat jo puhtaampia voidaan puhdistusaikaa vielä lyhentää jättämällä yksi vaihe pois. Puhtaat telat parantavat karkaistun lasin laatua ja vähentävät rikkoontumisia uunissa – hukkalasia kertyy tavallista vähemmän.
Lue lisää »

FeneTech

FeneTech Europe SARL pääpaikkanaan Strassen, Luxemburg perustettiin hiljattain tarjoamaan amerikkalaisen FeneTech Inc. emoyhtiön menestystuotetta FeneVision tuotannonohjausjärjestelmää Eurooppalaisille asiakkaille.
Valmistus tilauksen pohjalta vaatii tiukkaa ja tehokasta yhteistyötä yrityksen kaikilta toiminta-alueilta – ei ainoastaan valmistuksen osalta. FeneTech Inc. on tähän tarpeeseen kehittänyt FeneVision ohjelmistotuoteperheen.
Lue lisää »

Immmes

Tämä Italialinen yritys on vuodesta 1995 erikoistunut sekä teollisuuden j että kunnallisen sektorin prosessivesien puhdistukseen - erityisenä painopistealueena lasi - ja kiviteollisuuden prosessivedet. Maailmanlaajuisesti IMMMES on toimittanut 150 puhdistuslaitteistoa. Vuonna 2009 saavutettiin uusi aluevaltaus kun IMMMES toi markkinoille silkkipainoille soveltuvan prosessiveden puhdistuksen.
Lue lisää »

Macotec

Macotec on moderni ja innovatiivinen lasin leikkuupöytien valmistaja. Macotecin tuotanto käsittää leikkuupöydät niin tavalliselle (float) tasolasille kuin myös laminoidulle lasille. Lisäksi Macotec tekee yhdistelmäpöytiä molemmille em. lasilaaduille aina jumbokokoon asti. Monipuoliset ohjelmat tekevät lasin leikkuusta ja käsittelystä vaivatonta. Macotecin leikkuupöydistä on muodostunut käsite laadukkuudelle ja käyttövarmuudelle.
Lue lisää »

Muchcolurs

Muchcolours on ollut tunnettu liuotinpohjaisen digitaalisen painatuksen alueella ja kehittänyt sittemmin musteteknolgiaa jota on alettu käyttää digitaalisessa tasopainatuksessa. Ensimmäisen kerran uutta NANO teknologian mustetta, joka on kehitetty yhdessä erään kemian alan yrityksen kanssa, käytettiin Practika painokoneessa vuonna 2005.
Lue lisää »

Neptun srl

Neptun srl on italialainen Stefano Bavellonin perustama yritys, joka jatkaa Bavellonin perheen lasiteollisuuden koneperinteitä. Lyhyessä ajassa Neptun on kasvanut varteenotettavaksi kilpailijaksi seuraavilla sektoreilla: pystysuorat CNC koneet reunahiontaa, porauksia ja jyrsintää varten niin suoralle kuin muotolasille. Vaakasuorat ja pystysuorat pesukoneet myös ympäristöystävällisellä pesuveden suljetulla kierrolla sekä eristyslasilinjan koneita.
Lue lisää »

Officine Mistrello

Jo 1800-luvulla perustettu konepaja on viimeisten 12 vuoden aikana erikoistunut lasin varastointijärjestelmiin. Heiltä löytyy puoli- ja täysautomaattisia linjoja lasin säilytykseen. Linjat räätälöidään asiakkaan tarpeisiin.
Lue lisää »

Pomdi

Pomdi on Espanjalainen vuonna 1972 perustettu yritys joka jo pitkään on tarjonnut eri teollisuudenaloille timanttilaikkoja sekä cucbic boron nitride (CBN) pohjaisia laikkoja joiden kovuus häviää hieman timantille mutta joiden lämpötilankesto ja kemiallinen pysyvyys on vertaansa vailla.
Lue lisää »

Softsolution

Itävaltalainen Softsolution, joka tarjoaa ohjelmistoja kuten SCAD sekä VIRTUAL DIGITIZING helpottamaan lasien dokumentointia sekä lasimallien työkuvien tekoa. Lisäksi Softsolution tarjoaa CULLET SCANNER turvalasin murukuvion tietokonepohjaista analysointia ja tallennusta sekä LINE SCANNER lasin skannausta esim turvalasin valmistusprosessin tai eristelasin valmistuksen aikana virheellisten lasien havaitsemiseksi – sekä lasin laatu- että työvirheet.
Lue lisää »

TK Tekno Kilns

Tämä yritys on toiminut -90 luvulta alkaen ja on erikoistunut lasin käsittelyyn korkeissa lämpötiloissa. Erityisen tunnettuja ovat heidän lasinsulatusuuninsa. TK Tekno Kilns valmistaa myös lasin laminointilinjoja jotka eivät vaadi erillistä autoklaavia tai ilmastointia. Ne perustuvat vinyyliasetaattikalvon käyttöön. Oman tuoteryhmänsä muodostaa lasin karkaisulinjat pienestä 350 x 650 mm / 60 kW karkaisuasemasta aina suureen 3210 x 8000 mm / 900 kW kokoon saakka. 2300 x 3600 mm koosta lähtien kaikki mallit saa myös esilämmitysuunilla. Jopa aurinkopaneelilasien (photovoltaic) karkaisu onnistuu.
Lue lisää »